Memnuniyet Formu

MiniCity AVM – Zayıf Akım Projesi

Türkiye’nin En Büyük Bebe Mağazası Zincirlerinden  Olan, MiniCity AVM – Bebe Mağazaları ,  Ankara’da Bulunan 12 Adet Mağazası ile , Ankara Merkezli Olmak Üzere , Tüm Türkiye’ye Hizmet Vermektedir.

Mayıs 2016 Tarihinde Müşterilerine Hizmet Vermeye Başlamış  Olan , Ankara Şaşmaz Mağazası Yaklaşık 15.000 m²’lik Kapalı Alanı ile Türkiyenin En Büyük Bebe Mağazası olma Özelliğini Taşımaktadır.

MiniCity Firması , Şaşmaz Mağazasının Güvenlik Kamera Sistemleri , Hırsız Alarm Sistemleri , Yangın Algılama Sistemleri , Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri , Acil Yönlendirme Sistemleri Kurulumunda Firmamızı Tercih Etmiştir.

Firmamız Mağazanın Elektronik Güvenlik Sistemleri İhtiyaçlarını Karşılamak  için ;

HAIKON IP ve HD-TVI Güvenlik Kamera Sistemleri , BOSCH Hırsız Alarm Sistemleri , GLOBAL Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri , STI Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri gibi Uluslararası Markaları Tercih Etmiştir.

MiniCity Firmasına Elektronik Güvenlik Sistemleri İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Firmamızı Tercih Etikleri İçin Birkez Daha Teşekkür Ederiz.

Firmamız Ankara Merkezli Olmak Üzere  Tüm Türkiye’ye , Satış , Montaj ve Montaj Sonrası 7/24 Teknik Destek Hizmetleri Vermektedir.