Memnuniyet Formu

BULLWARK CCTV ve Access Kontrol Çözümleri

Firmamız;

Uzun Yıllardır Tüm Türkiye Genelinde CCTV Kamera Sistemleri Grubunda Kullanılmakta Olup , Bu Konuda Güvenilirliğini İspat Etmiş olan   BULLWARK Marka Ürünlerin Yetkili Satıcı Firmaları Arasında Yerini Almaktadır.

BULLWARK  Markasının Üretmekte Olduğu Günümüz Teknolojisine Uygun Olan , AHD , HD-CVI ve IP Güvenlik Kameraları ,  DVR , NVR ve Kayıt Sunucuları Ülkemiz Genelinde Bir Çok Büyük Projede Kullanılmakta Olup , Bu Konudaki Güvenilirliğini İspatlamış Durumdadır.

BULLWARK , 2016 Yılı İtibari ile CCTV Çözümlerinin Yanında , ACCESS Kontrol Ürünleri Üretmeye Başlamış ve Daha Çok yeni Olmasına Rağmen ,Güvenlik Sistemleri Sektörünün Bu dalındada ;Yeni Ve Teknolojik Ürünler Üretmeye , Yetkili Bayileri aracılığı ilede  Satış ve Satış Sonrası  Teknik Destek Hizmetleri vermeye Başlamıştır.

BULLWARK ACCESS Kontrol Ürünleri Arasında;

Yüz Tanıma Sistemleri ,  Parmak İzi Okuma Sistemleri , Panel Tipi ve Bağımsız Kart Okuyucular, Turnike Sistemleri , Otomatik Bariyer Sistemleri , RFID Hızlı Geçiş Sistemleri , Akıllı Kilit ve Aksesuarları , Manyetik Personel Kartları , Geçiş Kontrol Yazılımları , Personel Devam Kontrol Yazılımları , Yemekhane Kontrol Yazılımları Yer Almaktadır.

KANAY ELEKTRONİK GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ Olarak , BULLWARK Marka CCTV ve ACCESS Kontrol Çözümleri ile Sürekliliği Olan Güçlü Stokumuzla Beraber , Siz Değerli Müşterilerimizin İhtiyaçları Doğrultusunda Daima Yanınızdayız.